Lansare de carte, #ÎMPREUNĂ

 

Marți, 12 decembrie, de la ora 18:00, la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București

 

Dragi prieteni,

 

Suntem încântați să vă anunțăm lansarea ediției revizuite a cărții #împreună, care aduce în prim plan o poveste impresionantă, oferind o perspectivă nouă și importantă asupra realităților din mediul instituționalizat al copiilor abandonați. Această contribuție aduce în prim plan lupta, reziliența și întărirea sinelui pentru a depăși obstacolele, oferind o perspectivă unică asupra experiențelor trăite în aceste medii dificile.

Povestea #ÎMPREUNĂ reprezintă lecțiile de viață ale unor indivizi valoroși, ale căror copilării au fost petrecute în orfelinate. Aceștia sunt un exemplu elocvent al modului în care potențialul uman poate fi cultivat și dezvoltat în ciuda circumstanțelor dificile. Aceste povestiri reprezintă o parte integrantă din experiența noastră cu copiii aflați în grija statului, și reprezintă o inițiativă prin care ne propunem să le oferim o voce și să aducem lumină în viețile copiilor lăsați în umbră.

Mulțumim Editurii Sonia pentru grafică, corecție și tiraj, precum și lui Silviu Faiăr și prietenilor săi pentru suportul financiar în organizarea acestei zile de neuitat.

Mulțumim Teatrul Național din București și Adrian Filip 😘

În plus, marcăm 10 ani de la existența Vocea Copiilor Abandonați, iar cu această ocazie am pregătit și câteva surprize care vă vor încânta.

Vă așteptăm cu drag la lansare pentru a celebra împreună iubirea, aniversarea, cartea și poveștile din spatele lor.

 

#love #aniversare #carte #story