Poezie și feminism în literatura contemporană. Lecturi și dezbatere

Duminică 14 noiembrie, de la ora 17, vă invităm la un nou eveniment desfășurat în cadrul proiectului Cercul Scriitoarelor.
Platforma Literatură și Feminism împreună cu Editura frACTalia organizează o seară de lectură şi dezbatere, plecând de la cele trei cărți de poezie apărute în toamna aceasta la fraCTalia: H 2 X (de Daniela Hendea), poame divine (de @bianca_ela_ ) și CantoHondo. Loba cîntă mai departe (de Iuliana Lungu).
Evenimentul online va avea ca temă principală de discuție relația dintre poezie și feminism, încercând să ofere câteva direcții de abordare a textului feminist şi a felului cum putem înţelege politicul prin literatură.
Vom vorbi și despre proiectul Cercul Scriitoarelor: cum putem colabora mai mult și mai eficient, cum putem dezvolta rețele mai eficiente între scriitoare, editoare și alte lucrătoare culturale din domeniul literar? Cum putem susține mai mult producția de literatură revoluționară?

Le vom avea alături de noi ca invitate, pe lângă cele trei autoare, pe scriitoarele şi criticele literare: Medeea lancu, Alina Purcaru, Carolina Vozian şi Mihaela Michailov.
Evenimentul va fi moderat de lulia Militaru.

Evenimentul va putea fi urmărit live online pe pagina de facebook Cărturești Carusel.

Volumele H2X şi poame divine pot fi comandate de pe site-ul editurii:
https://fractalia.ro/shop-2/ Volumul CantoHondo. Loba cîntă mai departe (de luliana Lungu) va putea fi comandat după evenimentul de pe 14 noiembrie.

Cercul scriitoarelor este un proiect care continuă programul Literatură și Feminism, este cofinanțat de AFCN și derulat de Asociația Quantic.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.