Cercul scriitoarelor. Ateliere, interviuri, video-recenzii, dezbateri I

Cum e, ce simți, prin ce treci în momentul în care apare prima ta carte?Cât de important este întregul proces al editării?Care e legătura dintre scris și terapie?Cum vede o scriitoare queer-feministă mediul literar autohton?

Răspunsuri la aceste întrebări + la multe altele, la fel de interesante, veți descoperi în discuția care marchează începutul seriei de interviuri Cercul Scriitoarelor: Alina Purcaru (gazda) în dialog cu Ileana Negrea (invitata).

Primul episod din seria de Podcast Cercul Scriitoarelor prezintă un dialog relaxat între scriitoarea Alina Purcaru și poeta queer & feministă Ileana Negrea, autoarea volumului de poezii ”Jumătate din viața mea de acum”. În cadrul discuției vorbim despre această carte, ce prezintă povestea unor lupte esențiale, deopotrivă intime și politice, dar și despre numeroase subiecte menite să încurajeze tinerele scriitoare feministe: despre provocări profesionale și cum le putem depăși, despre scrisul ca formă de terapie, despre asumare și scena literaturii feministe.

Vizionează primul episod din podcast aici:  https://youtu.be/tTdOXN8sWv8

* Proiectul „Cercul scriitoarelor” continuă programul „Literatură și Feminism”, este derulat de Asociația Quantic și este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național!!!